Clasele Noastre

Watch Your Back

Clasa predata de catre Simona Cosma

Am creat aceasta clasa pentru a ne ajuta spatele sa se relaxeze, pentru a ne concentra la coloana noastra, pentru a ne reda postura care ne face sa ne simtim bine, pentru a ne simti pe noi si pentru a readuce corpului nostru libertatea de care are nevoie.

Pentru ca la spate aruncam toate problemele de care nu vrem sa ne ocupam, in spate punem toate grijile care ni se aduna zilnic, tot acolo se aduna stresul si multe dintre toate lucrurile care ne apasa, ganduri, emotii, sentimente, propozitii neterminate sau neincepute.

Pentru ca tot ce ne sperie si multe dintre lucrurile de care vrem sa fugim sunt in spatele nostru.

Daca constientizam pozitia in care stam atunci cand nu ne concentram la noi, ne dam seama ca avem dureri, mai mici sau mai mari, ne dam seama ca spatele nostru se apleaca iar noi ne aplecam si uitam de noi.

Stam cu umerii incordati crezand ca stam drepti dar de fapt nu facem decat sa acceptam o postura care poate nu este corecta dar care ne intra in obisnuinta.

Am creat aceasta clasa pentru ca spatele nostru este oglinda a ceea ce suntem noi si este datoria noastra sa reflectam nedistorsionat lumea din jur.

Mind Your Step

Clasa predata de catre Simona Cosma

O clasa dinamica, creata pentru a ne bucura de noi si de corpul nostru.

Clasa predata de catre Marius Constantinescu

Ashatanga

Practică hatha-yoga care pentru a obține concentrarea minții (țel urmărit de orice disciplină yoga), se folosește de o respirație specială corelată cu o serie de posturi și miscări intermediare. Până la concentrarea minții, practică oferă fortă, flexibilitate și echilibru – calități fizice transformabile în atitudini mentale.