Echipa de Instructori

Mukesh Kothari
Special guest
About Mukesh https://www.yogimukesh.com/our-teachers
Adriana Cruceanu
Adriana teaches yoga internationally hosting private and group classes, workshops, retreats and teacher training courses. Her yoga education covers both traditional and experimental approaches with Eileen Gauthier, Rolf Naujokat, Ian Lewis, Duncan Wong and The Yoga People. She is a registered Yoga Alliance 500 hour teacher trainer (E-RYT 500) and Continuing Education Provider (YACEP) and equally enjoys the practices of Ashtanga, Vinyasa, Iyengar, Yin and Dharma Mittra and teaches Ashtanga, Vinyasa and Yin. Adriana’s approach to the practice focuses on the architecture of the asana, encouraging the student to find the precision of the alignment within the expression of their own body.      
Alexandra Macsim
Am participat la prima mea clasa de yoga in 2011, parca a fost ieri. Ma simt super novice si in acelasi timp simt ca am multe de spus si de oferit. Studiez si predau hatha yoga. In conceptia mea, de astazi, yoga este o forma de intoarcere la origini si o practica prin care poti comunica cu propriul corp. Clasele mele se concentreaza in primul rand pe constientizarea corporala. Ce simt? Cum simt? Ce mesaj primesc prin ceea ce imi spune corpul meu? Hatha Yoga Basics 🙂
Simona Cosma
Sunt Simona, instructor de yoga, am doi copii minunați, un iubit la fel de minunat, 7 căței, 3 pisici vii și una nu chiar vie. Iubesc viața, iubesc oamenii și în principiu iubesc cam toate ființele. Yoga mi-a schimbat viața, nu știu dacă m-a făcut un om mai deosebit decât eram înainte, însă știu că yoga a intrat în viața mea delicat, m-a învăluit, m-a cucerit și m-a făcut să fiu mai conștientă de mine și de ceea ce sunt acum. Nu mi-a fost clar cine pe cine a cucerit, eu pe yoga sau yoga pe mine, însă știu că am devenit mai puternică și mult mai concentrată pe persoana mea, mai conștientă de cine am devenit și de ceea ce pot face. În anul 2016 am urmat un curs de yoga, cu Mukes Kothari de la Bindusar Yoga School of India, școală recunoscută de Yoga Alliance. În urma certificării obținute, odată cu absolvirea acestui curs, m-am înregistrat ca profesor de yoga (RYT 200 ore).
În perioada de început m-am concentrat mai mult pe clase dinamice, iar la un moment dat mi-am amintit de prima clasă de yoga la care am participat și am realizat că trebuie să predau și ore pentru începători. Apoi mi-am adus aminte de durerile de spate pe care le aveam cândva și am început să predau o clasă specială pentru spate “Watch your back”. Ulterior am construit “Mind your Step” o clasă dinamică în care lucrăm mult brațele, tonifiem abdomenul și picioarele, ne testăm limitele și încercăm să le depășim. In ianuarie 2017 am deschis Studioul Universul, un studio în care mi-am dorit ca oamenii să se bucure de yoga, să o practice alături de instructori diferiți care predau clase diferite. Mi-am dorit ca persoanele care vin în acest studio să cunoască yoga, și nu in ultimul rând să se îndrăgostească de ea așa cum și eu m-am îndrăgostit în urmă cu aproape 4 ani.
Andreea Aradits
36 ani, mamă de băiat de 11 ani, soție de actor. 🙂 M-am apucat de sport in 2009, când am încercat prima dată să alerg în jurul lacului Herăstrău cu o colegă de servici, ca să-i demonstrez - și ei, și mie - că nu pot să alerg 6 km. N-am avut dreptate. Între timp am alergat 10 semi-maratoane (21 km) și 4 maratoane (da, 42 km) și colega mi-a devenit cea mai bună prietenă. Acum fac sport aproape în fiecare zi. Anul trecut mi-am luat un an sabatic, care pentru mine a fost un an de căutări intense, încercând să descopăr acel lucru pe care l-aș face cu pasiune în fiecare zi, o profesie care să mă definească. Am descoperit yoga, încercând să-mi întind mușchii contractați de la alergare și spatele suferind de scolioză. Și așa am descoperit ceea ce căutam. Și mi-am reparat și spatele. Yoga mă face fericită și vreau să împart această bucurie cu oamenii pe care îi întâlnesc și care-și doresc să practice yoga. Yoga înseamnă mai mult decât exercițiu fizic, mai mult decât potolirea minții, mai mult decât relaxarea extraordinară de la final - yoga are capacitatea de a-ți schimba viața așa cum îți dorești, dacă îi permiți. Am absolvit cursul de yoga în 2017 la Bindusar Yoga School of India, școală recunoscută de Yoga Alliance și sunt înregistrată ca profesor de yoga (RYT 200 ore). Abia aștept să transmit mai departe cunoștințele pe care le-am dobândit și pe care le acumulez în continuare. Te aștept la orele mele de yoga să ne bucurăm împreună de efectele terapeutice ale secvențelor de yoga!
Marius Constantinescu
Practică ashtanga yoga de 4 ani și este instructor de un an. A învățat practică de la două instructoare cu experiență: Irene Zaarour (la a cărei sală este deopotrivă elev și instructor) și Alexandra Solomon. Având încă un lung drum de străbătut-însă cu noroc de îndrumători, hărți și un dezvoltat simț de orientare-este hotărât să se folosească de această poteca pentru a ajunge în vârful muntelui.
Mariana Dragan
A calcat prima oara intr-un studio de yoga pentru avea dureri de spate si nu mai voia „recuperare medicala”. Timp de mai bine de un an s-a hiperprotejat in timpul claselor de yoga, crezand ca podul o va rupe in doua…asa ca podul a fost cucerit abia pe la 30 de ani. “Si nu m-am rupt, de fapt sunt din ce in ce mai intreaga. Anastasia Lupascu (Nastea) de la Indicat yoga, a fost prima mea instructoare de yoga, iar de la ea am primit, cu deschidere, generozitate si o detasare sanatoasa, increderea in puterea transformatoare a practicii yoga (si nu ma refer doar la alinarea disconfortului dintre L4 si L5)” ...Au trecut cativa ani de atunci si sunt uimita si fericita de felul in care s-au asezat prioritatile din viata mea.” Dupa trainingul de yoga teacher in Sivananda Hatha Yoga, in Spania, pentru cele 200 de ore YTT certificate de catre Yoga Alliance International, Mariana a decis sa paraseasca lumea corporate pentru a se dedica practicii si predarii yoga. “Acum predau cu bucurie, incantare si recunostinta la Hotpod Yoga Bucuresti si Rose Aerobic, iar impreuna cu Ioana Hudita in cadrul proiectul nostru de suflet, Zen Corner”. Iar din 2016 incepe un nou capitol pe drumul yoga, ca master trainer in cadrul scolii Indian Yoga Academy Fitness Scandinavia.
Anca Elena Amariei
Sunt Anca Amariei, specialist în comunicare și cred foarte mult în psihologia pozitivă, tocmai de aceea caut să îmi investesc toată energia în activități care dau sens existenței mele. Yoga este una dintre ele – o practic de peste 4 ani, iar în 2017 am absolvit cursul de Indian Yoga din cadrul Fitness Scandinavia (100 h). M-am apucat de yoga după episoade repetate și violente de dureri de cap, definite medical drept cefalee de tensiune. Cervicala mea era atât de tensionată din cauza posturilor incomode de la birou, încât a decis să își ceară drepturile. La fel și coloana mea vertebrală, care de la o zi la alta începuse să se încovoieze tot mai mult. M-am apucat, deci, de yoga dintr-o nevoie fizică, pentru ca mai apoi să devină o dependență pozitivă, care m-a condus într-o călătorie către Sinele meu profund. Îi mulțumesc primei mele profesoare de yoga, Jani Costache, care mi-a alimentat această pasiune! Acum, iubesc yoga sub toate formele sale, de la Ashtanga, Vinyasa, Sivananda până la Yin Yoga. Îmi place să experimentez, să învăț și să împărtășesc celorlalți, așa că vă aștept la cursurile mele, pentru a regăsi bucuria de a petrece timp cu noi înșine!
Anca Nedu
“Corporatista” preocupata de un stil de viata sanatos si activ, Anca este dependenta de miscare. A inceput cu antrenamente low-impact realizate in fiecare seara in propria sufragerie, a absolvit un curs intensiv de intructor aerobic-fitness, dar intr-o zi de iarna s-a indragostit iremediabil de yoga. Este atrasa de toate programele de tip body&mind (Yoga, Pilates, Tai’Chi), motiv pentru care a experimentat foarte mult in aceasta sfera, fiind prezenta la numeroase evenimente si workshopuri de profil. Anca va asteapta la clasele de Pilates Fusion si Power Yoga.